Dansen is helemaal hip! Zeker met al die dansvormen die er tegenwoordig zijn. Stoffig? Welnee! Ook op hedendaagse muziek kun je letterlijk uitstekend uit de voeten. En waar kun je beter leren dansen dan bij Danscentrum Peel&Maas in Beringe! Wij bieden naast het stijldansen voor jeugd en volwassenen, ook hippe Kidzz Swing lessen, streetdance/hip hop en uiteraard DancePower aan (afhankelijk van de interesse). In voor een carribisch avontuur? Leer Salsa dansen! Iedere week maakt het team van uw danscentrum van elke les weer een feestje. Want dansles is vooral een gezellig avondje uit.

Wij geven les van beginners tot en met topklasse. Het team heeft allemaal zeer ervaren docenten en assistenten zodat kwaliteit hand in hand gaat met een gezellig avondje dansles. Ook voor wedstrijdtraining kunt u bij ons terecht. Danscentrum Peel&Maas heeft vele succesvolle wedstrijdparen, zowel op regionaal als landelijk niveau.

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen, het is een uitstekende manier om je motoriek te ontwikkelen. Daarom verzorgen wij lessen vanaf 3 jaar tot en met 93! Heeft u in het verleden al eens dansles gehad? Misschien hoeft u dan niet bij beginners te starten. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Ons lesrooster biedt vele mogelijkheden.

Voor iedereen die meer uit het dansen wil halen, bieden we ook speciale techniek lessen aan. Daarin gaan we dieper op de techniek en het karakter van de dansen in. Erg leerzaam en meteen toe te passen op de figuurcombinaties die u al beheerst.
Komen de tijden in het lesrooster niet helemaal goed uit? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u bij ons ook privélessen volgen. We werken dan 1 op 1 met u en uw partner. En uiteraard geeft u zelf aan wat u tijdens de privéles wilt leren.

Bruiloft in het verschiet? Leer dansen voor de openingsdans. Dat kan als bruidspaar alleen, maar is het niet veel gezelliger om samen met de directe familie op dansles te gaan? Tijdens een aantal lessen voor de bruiloft kunnen we u en uw familie de basispassen van de belangrijkste dansen leren. Of misschien is het alleen maar even weer opfrissen wat u in het verleden heeft geleerd. In ieder geval een leuke voorbereiding op de bruiloft.

 

Kijk op uw gemak door de website, beter nog, kom kijken bij Danscentrum Peel&Maas en  ervaar hoe leuk dansen is!

Het team van uw danscentrum heet u van harte welkom.