Kerst 2017

Voordat we het in de gaten hebben komt de decembermaand al steeds dichterbij! Uiteraard bent u tijdens de kerstdagen van harte welkom bij De Vriendschap om in ongedwongen kerstsfeer te komen dineren, zoals dat alleen bij De Vriendschap Beringe kan.

Onze ‘reis om de wereld’ X-MAS edition 2016 was een gigantisch succes! Vanwege de grote populariteit van onze ’Reis om de Wereld’ hebben we besloten om ook dit jaar de ‘reis om de wereld’ X-MAS edition te presenteren en serveren.

U wordt tijdens deze reis getrakteerd op een 5-gangen verrassingsdiner, waarbij u tijdens elke gang een continent of een aantal landen aandoet. Diverse gerechten die typerend zijn tijdens de kerstdagen in die landen worden centraal op tafel geserveerd, een soort van proeverij, waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld! Voordat u mee op reis gaat kunt u aangeven of u graag over land en zee gaat (vlees, vis en vegetarische gerechten) of alleen over land (vlees en vegetarisch).

Wanneer u dieetwensen heeft, gelieve dit bij het reserveren aan te geven. Alles wat we serveren wordt huisgemaakt, we weten dus precies wat u wel of niet mag hebben, of we kunnen voor u de gerechten aanpassen zodat ook u volop kunt genieten van de reis. Ook wanneer u bang voor het onbekende bent kunnen we u gerust stellen, dit is namelijk helemaal niet nodig. Maak dit aan ons bedienend personeel kenbaar, en we zorgen ervoor dat ook u met een voldaan gevoel naar huis gaat! Ook aan de kleintjes onder ons wordt uiteraard gedacht. Naast eventuele kinder gerechtjes zorgen we ervoor dat zij zich in een kinderhoek kunnen vermaken met o.a. Walt Disney films en kleurplaten, zodat ook u een heerlijk avondje uit beleeft!

Reserveren is noodzakelijk tijdens de kerstdagen, en kan telefonisch op tel.nr 077 3078682 of per mail: info@devriendschapberinge.nl (vermeld hierbij ook uw telefoonnummer), maar ook via onze website http://www.devriendschapberinge.nl/

Reserveren is mogelijk t/m donderdag 21 december. Let wel: vol = vol!

Prijs volwassenen:                         € 38,50 per persoon

Prijs kinderen 4 t/m 12 jaar:       € 17,50 per kind