Kerst 2019

Langzamerhand worden de dagen korter en de avonden langer. Bijna zonder dat we het in de gaten hebben komt de decembermaand al steeds dichterbij. Uiteraard bent u bij De Vriendschap Beringe aan het juiste adres om tijdens de kerstdagen in ultieme kerstsfeer te genieten van een overheerlijk diner in ongedwongen sfeer!

Tijdens deze dagen wordt u getrakteerd op onze X-mas edition van ons inmiddels welbekende arrangement ‘reis om de wereld’. Deze ‘verrassingsreis’ bestaat uit 5 gangen waarbij tijdens elke gang diverse gerechten uit bepaalde landen centraal op tafels worden geplaatst, waardoor een soort van proeverij ontstaat van diverse Wereldse keukens.

Diverse  gerechten zullen worden geserveerd die typerend zijn voor kerst in de landen die we tijdens onze reis aandoen, gecombineerd met de meest bijzondere of meest populaire Wereldse gerechten die u in het afgelopen jaar al eens heeft kunnen proeven tijdens de ‘reis om de wereld’. Hiervoor worden de voor ieders bekende vlees- en vissoorten gebruikt, maar dan op authentieke wijze bereid, anders dan we hier in Nederland gewend zijn.

Wanneer u met kerst komt dineren dan kunt u op de dag zelf zoals altijd aangeven of u de reis graag aflegt over land, (vlees en vegetarisch) over zee (vis en vegetarisch) of over zowel land en zee. De 5-de en tevens laatste gang zal bestaan uit diverse overheerlijke desserts om uw vingers bij af te likken!

Heeft u bepaalde dieetwensen of andere voorkeuren? Geef dit dan tijdig door. Dan bent u er ook zeker van dat u onbezorgd mee op reis kunt.

Ook aan de kleinsten onder ons wordt uiteraard gedacht! Naast eventuele kindvriendelijke gerechten zorgen we ervoor dat zij zich tussen de gangen door kunnen vermaken in de kinderhoek met Walt-Disneyfilms en kleurplaten, zodat ook u een heerlijk avondje uit beleeft!

Reserveren is noodzakelijk tijdens de kerstdagen en kan t/m uiterlijk vrijdag 20 december. Reserveren kan telefonisch, via onze website of per e-mail. Let wel: vol=vol! U kunt beide kerstdagen vanaf 16.30 uur tot uiterlijk 19.30 uur starten met uw diner.

Prijzen:

Personen 13 jaar en ouder                     € 41,50 p/p

Kinderen 4 t/m 12 jaar                            € 17,50 p/p

Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een e-mail of geef ons een belletje!

Tel: 077 3078682

info@devriendschapberinge.nl